Landskrona 2010

Jag tror att man måste visa båda sidor av myntet för att kunna stoppa rasism och främlingsfientlighet. Integrationspolitiken i Sverige har varit ett misslyckande och det har skapat stora problem lite överallt. Tex har det skapats gängbildningar i förorterna. Detta är inget nytt fenomen. Det har funnits gäng förr, även utan invandring. En ytlig titt på raggarfenomenet på 50-talet eller en ytlig titt på Södermalms historie visar detta. Men överallt där dessa problem dyker upp visar det att någon i beslutande position tänkt FEL.Skapar man ghetton av arbetslösa människor blir det både kravaller, sektbildning och rasism (alltså som i många förorter idag med en del invandrargruppers rasism mot svenskar). Konstigare än så är det inte.

Landskrona

Dödsmisshandeln av en pensionär i Landskrona tidigare i år visade tre saker.

* Å ena sidan att det finns en gängproblematik, som troligtvis hänger ihop med ghettofiering av Landskrona. Glöm inte att han som misshandlade kvinnan kunde fly undan polisen och faktiskt fick en hel del stöd av ghettogängen. (Detta har i sig inget med invandring att göra, även om det i Sverige oftast är så att invandrar områden lider av ghettofiering. Felet är politikernas, inte invandrarnas!)

* Å andra sidan hur handfallna myndigheterna är. Detta slår mig gång på gång. I missriktad önskan att inte verka rasistiska gör man inget åt de grundläggande problemen i de ghettofierade områdena.

Med förfäran såg jag polisens första efterlysning av mannen, den som användes ett par dagar. De letade efter en "mörkhårig man". Polisen vågade inte skriva i sin efterlysning att de letade efter en person med ett utseende som tydde på ett visst etniskt ursprung. Man slår sig för pannan. Det är lika galet som om polisen skulle få för sig att vara könsneutrala och sluta skriva om det är en man eller kvinna man söker.

Förstår verkligen inte folk att det är sånt här beteende som skapar rasism??? Folk som ser denna falska omtanke för invandrarna blir arga på både polis och invandring.

Den som skrev den efterlysningen borde kickas från poliskåren BUMS!

* Å tredje sidan hur idiotiskt invandrarnas egna föreningar betedde sig. Islamska föreningen och andra grupper sammankallade till presskonferenser där man beklagade "olyckan", redan innan man gripit gärningsmannen. "Olyckan". Användningen av det ordet bland invandrarnas egna föreningar var det mest korkade jag sett i år!

Att se ett problem för att kunna lösa det!

Sverigedemokraterna kan gå fram starkt därför att det finns problem, men det finns också tabun som rör vad man får och inte får prata om om dessa problem. Det är som det fanns en gigantisk flodhäst i en konferenssal. En del högergrupper säger att man måste ta ut flodhästen. Andra pekar finger åt högergrupperna och ogillar dem men har attityden att flodhästen pratar man inte om, den "finns inte". Tacka fan för att högergruppen som kan visa att den flodhäst som alla ser också finns går framåt då!

Man måste se problem för att lösa dem.

Och man måste se hur ALLA sidor resonerar om ett problem för att kunna lösa problemet och bli av med eventuell främlingsfientlighet.

I min blogg kommer jag konsekvent att både vara mot Sverigedemokraterna och andra nationalister, och jag kommer att länka till dem och bemöta det de säger SAMTIDIGT som jag erkänner att problem finns.

Hasse Ericsson och den svenska "invandrar"maffian i New York

De som kände den gamla fackpampen Hasse Ericsson har berättat för mig att han i sin ungdom kom i kontakt med den skandinaviska hamnmaffian på Östkusten i New York. det var tydlgen skandinaviska invandrargäng som kontrollerade hamnarna i öst. Vad jag vet har ingen skrivit om detta ännu, det vore ett tema för en bok.

Invandring och utvandring skapar alltid turbulens och är ekonomin dålig (som i depressionens USA på 30-talet) bildas ghettofieringar och gäng, det blir kort och gott kriminalitet. Det gäller svenskar, somalier, irakier, kineser och alla människor. Därför att mänskligheten är sig lik överallt.

Fel politik = problem! Rätt politik = styrka!

Å andra sidan är USA i sig självt och även Sverige på 60-talet ett exempel på att man kan ha en politik som gynnar invandring också.

Vi befinner oss i en period när vi håller på att upptäcka att mänskligheten är en. Fosterlandet som begrepp KOMMER att ersättas med mänskligheten som begrepp. Likheten och skillnaderna är inte så stora att vi kan bygga murar mellan folken som idag.

Kontakten mellan kulturerna har gett enormt mycket. Hela vår vardag är präglad av årtusenden av kontakt mellan kulturerna. Sifforna är arabiska, till och med ordet siffra är arabiskt. Nollan är arabisk. Decimalsystemet härrär från Libanon. Namnen på stjärnorna latiska och arabiska. Alfabetet grekiskt och romerskt. Stjärnbilderna grekiska och romerska. Namnet på månaderna romerska. Tideräkningen från mellanöstern. Spagettin från kina. Kompassen från kina. Ordet ord indoeuropeiskt alltså från centralasien. Ordet Sverigedeomkraterna tyder både på svensk och grekisk påverkan (demos och kratos). Ordet Nationaldemokraterna däremot på en påverkan även från renässansens furstar som skapade begreppet nation.

Överallt ser vi tecken på själ. Mänsklig själ!

 


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Fast nu kommer väl ändå siffrorna vi använder idag också från arabiskan? De romerska siffrorna använder vi ju inte på samma sätt även om de också används.

Postat av: Torbjörn Jerlerup

Ja, Linnea. Där blev det rörigt. Jag hade ett stycke om decimalsystemet och ett om alfabetet som togs bort och då blev det så.Alfabetet är romerskt och grekiskt.

Siffrorna arabiska.

Decimalsystemet härör från Libanon.:o)

2010-06-14 @ 06:36:50
URL: http://ligator.blogg.se/
Postat av: Pappan

Din problembeskrivning i landskronafallet tyder på att du förstår vad som skapar invandrarfientlighet och att det INTE är den politik som företräds av SD eller ens ND. Varför då inte stödja SD i valet 2010 i stället för att motarbeta dem? Alltså JUST för invandrarnas skull - de många, stillsamma, skötsamma invandrare som inget hellre vill än att vara en värdig del av sitt nya land! Ty just dessa invandrare blir ju det första offret på den hänsynslösa mångkulturimpulsens altare.Pappan

2010-06-15 @ 09:41:37
URL: http://murslev.blogspot.com/
Postat av: Torbjörn Jerlerup

Då ska Sverigedemokraterna som parti sluta prata om invandringen och invandrarna som ett problem och istället börja angripa problemets kärna, politiken. Sen behövs lite mer kunskap från partiet officiellt om hur mänskligehet utvecklats som en enhet!

2010-06-15 @ 10:19:08
URL: http://ligator.blogg.se/
Postat av: Pappan

SD angriper INTE invandrarna, utan JUST invandrINGSpolitiken. Allt annat är förtal från mediadrevet samt bröl från våra egna infödingar. Sätt dig in i SD:s faktiska politik och låt dig förvånas. Du har fördomar (det hade jag också, om det kan vara till någon tröst!).Pappan

2010-06-15 @ 16:43:31
URL: http://murslev.blogspot.com/
Postat av: Torbjörn Jerlerup

Då ska de sluta och se invandringen som en belastning för Sverige också!

2010-06-15 @ 19:58:30
URL: http://ligator.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback